Пошук
Розробка нового методу визначення фальсифікації антоціанозабарвлених соків

Виявлення фальсифікації традиційними методами потребує застосування комплекса методів (10-69). Тоді як розробка дозволяє встановлювати аутентичність без додаткового застосування значної кількості інших методів, що є економічно вигідним. Переваги розробки грунтуються на використанні доступного обладнання (фотоелектроколориметра) для визначення фальсифікації запатентованим способом. Метод базується на властивостях антоціанів десорбуватись з дисперсної фази соків при розведенні водою. Наукова новизна методу становить виявлена залежність унікальності властивостей та концентрації нерозчинної фракції соку (дисперсної фази) від оптичної густини системи при розчиненні. Метод може бути застосований для соків з малини, гранатів, вишні, полуниці, та ін

preview
ONTU
Сайт ОНТУ+38(048)712-41-79Україна, 65039, м. Одеса, вул. Канатна, 112, каб. А-109