Пошук
XIV Всеукраїнська конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності»
14 травня - 15 травняКонференціяУкраїна

ХIV Всеукраїнська конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених

«ІНТЕГРАЦІЙНІ ТА ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ»

15-16 травня 2025 року

 

Робочі мови конференції: українська, англійська

 

≡ СПІВОРГАНІЗАТОРИ КОНФЕРЕНЦІЇ ≡

  • Міністерство освіти і науки України

  • Національний університет біоресурсів і природокористування України

  • Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

≡ ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ ≡

  • Майбутнє індустрії гостинності: світові тренди та інноваційні рішення

  • Тенденції розвитку курортних комплексів в Україні

  • Ключові виклики для індустрії гостинності: інклюзія, сталий розвиток, персоналізований сервіс, штучний інтелект

  • Тренди та виклики сучасної ресторанної галузі України

  • Інноваційні підходи в кейтерингу: технології, тренди, стратегії

  • Застосування крафтових технологій в HoReCa

≡ ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ КОНФЕРЕНЦІЇ ≡

  • Обговорення сучасних тенденцій, які впливають на розвиток готельно-ресторанного бізнесу, курортних комплексів, а також вивчення можливостей впровадження цих інновацій в Україні.

  • Аналіз проблем, пов’язаних з інклюзією, сталим розвитком, персоналізованим сервісом, використанням штучного інтелекту, а також формування рекомендацій щодо покращення обслуговування та підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного господарства.

 

ПРЕЗИДІЯ

Єгоров Б.В. – Президент ОНТУ, Радник ректора, академік НААН України, д.т.н., професор

Іванченкова Л.В. – Ректор Одеського національного технологічного університету, д.е.н., професор

Ольшевська О.В. – Проректор з наукової роботи та міжнародних зв'язків ОНТУ, к.т.н., доцент

Солоницька І.В. – В.о. директора Навчально-наукового інституту готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського, к.т.н., доцент

 

ОРГКОМІТЕТ

Ольшевська О.В. – голова оргкомітету, проректор з наукової роботи та міжнародних зв'язків ОНТУ, к.т.н., доцент

Солоницька І.В. – заступник голови оргкомітету, в.о. директора Навчально-наукового інституту готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського, к.т.н., доцент

Коваленко Н.О. – заступник голови оргкомітету, заст. директора з наукової роботи Навчально-наукового інституту готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського ОНТУ, к.т.н., доцент

Луценко В.А. – секретар оргкомітету, лаборант кафедри Готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ

 

ЧЛЕНИ ОРГКОМІТЕТУ

Лебеденко Т.Є. – д.т.н., професор, завідувачка кафедри Готельно-ресторанного бізнесу;

Д’яконова А.К. – д.т.н., професор кафедри Готельно-ресторанного бізнесу

Стрікаленко Т.В. – д.мед.н., професор, професор кафедри Готельно-ресторанного бізнесу

Новічкова Т.П. – д.т.н., доцент кафедри Готельно-ресторанного бізнесу

Ряшко Г.М. – д.т.н., доцент кафедри Готельно-ресторанного бізнесу

Федосова К.С. – д.т.н., доцент кафедри Готельно-ресторанного бізнесу

Кравчук Т.В. – д.т.н., доцент кафедри Готельно-ресторанного бізнесу

Кожевнікова В.О. – д.т.н., доцент кафедри Готельно-ресторанного бізнесу

 

ПРОГРАМА РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ

15 травня 2025 р.

  • 10:00-10:30 Відкриття конференції

  • 10:30-12:00 Пленарне засідання

  • 12:00-13:00 Перерва

  • 13:00-15:00 Секційні засідання

16 травня 2025 р.

Підсумкова конференція II туру Всеукраїнського фахового конкурсу наукових проєктів здобувачів вищої освіти з готельно-ресторанної справи (ВФКНП)

  • 10:00-10:10 Вступне слово Голови оргкомітету ВФКНП

  • 10:10-10:30 Представлення учасників ВФКНП

  • 10:30-12:00 Доповіді переможців II туру ВФКНП

  • 12:00-13:00 Перерва

  • 13:00-13:30 Робота Галузевої комісії щодо результатів конкурсу

  • 13:30-14:00 Підведення підсумків, нагородження переможців  II туру ВФКНП

  • 14:00-14:30 Заключне слово

≡ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ ЗБІРНИКА ТЕЗ КОНФЕРЕНЦІЇ ≡

Необхідно до 28 квітня 2025 р. подати до оргкомітету рукописи тез доповідей обсягом до 3-х сторінок в електронному вигляді із зазначенням прізвищ авторів, назви закладу вищої освіти та секції.

Авторам, тези яких оформлені з порушенням зазначених вимог, чи подані після зазначеного терміну буде відмовлено у публікації.

≡ ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ ТЕЗ ≡

  • Тези оформлюються українською або англійською мовами, обсягом не більше 3-х сторінок.

  • Тези надаються у текстовому редакторі Microsoft Word (*.doc, *.docx).

  • Назва тез – шрифт «Tіmes New Roman», 14 пт., жирний, регістр – всі прописні, вирівнювання по центру. Прізвище та ініціали автора(ів) – через інтервал після назви тез, із зазначенням вченого ступеня й звання – шрифт «Tіmes New Roman», 12 пт., жирний, вирівнювання по центру, нижче – повна назва організації. Текст тез – через інтервал після назви організації.

  • Тип шрифтів тексту «Tіmes New Roman», 12 пт.; поля з усіх боків сторінки – 20 мм; абзацний відступ – 1,25 см; стиль – звичайний; міжрядковий інтервал – одинарний; вирівнювання тексту – по ширині без переносів.

  • Формули необхідно друкувати по центру, нумерація в кінці рядка. Розміри шрифту для формул такі: основний – 12 пт.; великий індекс – 7 пт.; дрібний індекс – 5 пт.; великий символ – 18 пт.; дрібний символ – 12 пт.

  • Рисунки необхідно розміщувати по центру, номер рисунка та його назву – під рисунком. Слово Список використаних джерел – набирають напівжирним шрифтом, перед ним — інтервал у 1 рядок, перелік джерел інформації необхідно оформити згідно з ДСТУ 8302:2015.

  • Вимоги до файлу: Файл створений у текстовому редакторі Microsoft Word і збережений у форматі .doc (.docx) та названий за прізвищами авторів статті (наприклад: Іваненко_Петренко_Якименко.doc).

За підсумками конференції протягом 15 днів буде видано електронну збірку матеріалів конференції, яка буде розміщена на сайтах оргкомітету та надіслана авторам.

Участь у ХІV Всеукраїнській конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності» безкоштовна.

 

З А Я В К А

на розміщення тез в Збірнику тез доповідей

ХІV Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності»

Для молодих вчених

Прізвище, ім’я, по-батькові________________________

Науковий ступінь________________________________

Вчене звання____________________________________

Посада_________________________________________

Назва ЗВО______________________________________

Електронна адреса (e-mail)________________________

Телефон для зв’язку______________________________

Назва секції______________________________________

Назва тез доповіді________________________________

Участь з доповіддю (так/ні)_________________________

Публікація тез у збірнику конференції (так/ні)________

Для здобувачів освіти, аспірантів

Прізвище, ім’я, по-батькові_____________________

Науковий керівник

(ПІП, науковий ступінь,

вчене звання, посада, місце роботи)_____________

Назва ЗВО____________________________________

Курс, спеціальність___________________________

Електронна адреса (e-mail)_____________________

Телефон для зв’язку___________________________

Назва секції__________________________________

Назва тез доповіді____________________________

Участь з доповіддю (так/ні)____________________

Публікація тез у збірнику конференції (так/ні)____

Повідомляю, що надані тези раніше не публікувались, не подавались у жодне інше видання, не містять плагіату та матеріалів, котрі не підлягають відкритій публікації. Погоджуюсь з усіма вимогами щодо змісту, обсягу, оформлення і порядку подачі матеріалів тез.

Дата Підпис

 

P.S. Заповнена заявка роздруковується, підписується авторами особисто. Від-скановану копію заявки необхідно надіслати на пошту конференції nauka.grs.ontu@gmail.com

 

Адреса оргкомітету конференції ХІV Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності»:

Навчально-науковий інститут готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського ОНТУ, корпус «А», кімната 232, вул. Канатна, 112, м. Одеса, 65039

е-mail: nauka.grs.ontu@gmail.com сайт: ontu.edu.ua

Телефони для довідок: (098) 053-65-79, Коваленко Наталія Олександрівна.

 

Зразок оформлення тез

 

Луценко А., Д’яконова А.К., Москвічова О.М.

Одеський національний технологічний університет м. Одеса

 

СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ

 

   Текст….

 

 

Список використаних джерел

  • Головні тренди у ресторанному бізнесі: обслуговування споживачів, сучасні технології, кулінарні вподобання [Електронний ресурс]. – 2021. – Режим доступу до ресурсу: https://mealtime.com.ua/blog/golovni-trendi-u-restorannomu-biznesi.

  • Бугіль С. Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства в Україні / С. Бугіль, Р. Дудяк, Х. Польнюк. // Вісник ЛНАУ: Економіка АПК. – 2019. – No26. – С. 159–162.

  • Основні тенденції розвитку ресторанного господарства україни в сучасних умовах / Г. І.Гапоненко, О. В. Євтушенко, І. М. Шамара, В. Д. Холодок. // Вісник ХНУ імені В.Н. Каразіна. – 2021. – No14. – С. 132–141.

 

Збірник тез доповідей в електронному вигляді 2023

ONTU
Сайт ОНТУ+38(048)712-41-79Україна, 65039, м. Одеса, вул. Канатна, 112, каб. А-109