МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ХХI ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ З РОЗДІЛУ
«ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»
Конференція пройде
з 13 по 14 травня 2025 року
у змішаному форматі в Одеському національному технологічному університеті
Робочі мови конференції – українська, англійська.
≡ НАПРЯМИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ ≡
1. Актуальні проблеми дієтичного та оздоровчого харчування населення України.
2. Технологічні та екологічні аспекти харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарської і кондитерської промисловості.
3. Новітні технології переробки тваринної сировини та гідробіонтів.
4. Інновації в молочній, олійно-жировій та косметичній галузях.
5. Нано- та біотехнології при створенні продуктів харчування.
6. Концепції розвитку турресурсів та дестинацій України
7. Сучасні тенденції в автоматизації процесів та впровадження робототехніки на харчових підприємствах.
8. Інноваційні методи товарознавчої оцінки якості та безпеки харчових продуктів.
УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ
Для участі у конференції та своєчасного видання програми необхідно до 5 травня 2025 р. надати до НДІ (кімн. А-204, тел. 11-30), теми доповідей здобувачі вищої освіти українською мовою на електронну пошту nauka@ontu.edu.ua (з позначкою «НСК 13-14.05.2025 назва кафедри», у редакторі Microsoft Word 2003-2017), а також до 5 травня 2025 року необхідно надіслати текст статті.
Оформлені належним чином статті увійдуть до електронної версії збірника «Наукові праці молодих учених, аспірантів та студентів ОНТУ», який буде розміщено на сайті Університету.
ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ МАТЕРІАЛІВ
Матеріали статті друкуються в авторській редакції.
Статті подаються в електронній версії у редакторі Microsoft Word 2007-2010 на електронну адресу nauka@ontu.edu.ua, обсягом не більш 3 сторінок.
Оформлення статей: шрифт Times New Roman, кегль 12 (крім назви статті); міжрядковий інтервал – 1; обсяг – одна або три повних сторінки формату А4; поля: верхнє, ліве, ніжне і праве – 2,0 см.
Назва статті друкується великими літерами по центру напівжирним шрифтом кегль 14. Через одинарний інтервал по центру рядка напівжирним шрифтом кегль 12 друкуються: прізвище, ім’я та по батькові автора(ів), назва ЗВО і місто.
Потім, через один інтервал після назви ЗВО і міста друкують текст статті.
Рисунки виконуються тільки чорно-білими, діаграми у градаціях чорного (кольорові не допускаються). Розміри рисунків і таблиць не повинні перевищувати розміри текстового поля. Ілюстрації, діаграми, схеми, таблиці та формули оформлюються відповідно до ДСТУ 2.105-95.
Кожна ілюстрація, діаграма, схема має бути підписана, таблиця – мати назву.
Ілюстрації слід нумерувати арабськими цифрами наскрізною нумерацією.
Наприклад: Рис. 1 – Порівняльна характеристика... (шрифт напівжирний)
Таблиця розміщується під текстом, в якому вперше подано посилання на неї. Таблиці виконуються тільки у книжковій орієнтації.
Наприклад: Таблиця 1 – Показники...
Список літератури оформлюється згідно ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічна посилання. Загальні положення та правила складання».
Програма конференції в електронному вигляді 2024
Збірник наукових праць МУАС, 2024
Програма конференції в електронному вигляді 2023
Збірник наукових праць МУАС, 2023
Збірник наукових праць МУАС, 2022 (друк. варіант)
Збірник наукових праць МУАС, 2021 (друк. варіант)
Збірник наукових праць МУАС, 2020 (друк. варіант)