Пошук
Наукова конференція здобувачів вищої освіти
24 березня - 27 березняКонференціяУкраїна

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Наукова конференція здобувачів вищої освіти

 

Наукова конференція направлена на підтримку і розвиток наукової діяльності здобувачів вищої освіти, виявлення інтелектуальних і творчих здібностей, формування у них зацікавленості до науково-дослідної роботи, навичок публічного виступу, вміння захищати свої наукові напрацювання та вирішувати практичні завдання.

Метою конференції є виявлення наукового і творчого потенціалу молоді, забезпечення спілкування щодо вільного обміну думками, стимулювання та підтримка наукової діяльності молоді, сприяння її успішному кар’єрному старту й професійному росту, підвищення ефективності самостійної роботи.

 

Наукову конференцію здобувачів вищої освіти заплановано провести 25 -28 березня 2025 р. у змішаному форматі

 

ОРГКОМІТЕТ КОНФЕРЕНЦІЇ

ГОЛОВА ОРГКОМІТЕТУ

Іванченкова Л.В. – ректор Одеського національного технологічного університету, д.е.н., професор

ЧЛЕНИ ОРГКОМІТЕТУ

Єгоров Б.В. – Президент ОНТУ, Радник ректора, академік НААН України, д.т.н., професор

Ольшевська О.В. – Проректор з наукової роботи та міжнародних зв'язків ОНТУ, к.т.н., доцент

Бордун Т.В. – директор Науково-дослідного інституту ОНТУ, к.т.н., доцент

Солоницька І.В. – В.о. директора Навчально-наукового інституту готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського, к.т.н., доцент

Соц С.М. – в.о. директора Навчально-наукового інституту зернового, переробного і хлібопекарського бізнесу ім. К.А. Богомаза, к.т.н., доцент

Шарахматова Т.Є. – в.о. директора Навчально-наукового інституту харчових технологій ім. М.О. Грішина, к.т.н., доцент

Козак К.Б. – директор Навчально-наукового інституту економіки, управління і бізнесу ім. Г.Е. Вейнштейна, д.е.н., професор

Булгакова О.С. – в.о. директора Навчально-наукового інституту комп’ютерної інженерії, автоматизації, робототехніки та програмування ім. П.М. Платонова, к.т.н., доцент

Косой Б.В. – директор Навчально-наукового інституту холоду, кріотехнологій та екоенергетики ім. В.С. Мартиновського, д.т.н., професор

Артеменко С.В. – д.т.н., професор, завідувач кафедри Комп’ютерної інженерії

Басюркіна Н.Й. – д.е.н., професор, завідувачка кафедри Торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом

Бурдо О.Г. – д.т.н., професор, завідувач кафедри Процесів, обладнання та енергетичного менеджменту

Ботіка Т.С. – к.і.н., доцент, в.о. завідувача кафедри Філософії і права

Гапонюк О.І. – д.т.н., професор, завідувач кафедри Технологічного обладнання зернових виробництв

Гаркович О.Л. – к.б.н., доцент, завідувач кафедри Екології, води та природоохоронних технологій

Добрянська Н.А. – д.е.н., професор, завідувачка кафедри Туристичного бізнесу і рекреації

Дідух Г.В. – к.т.н., доцент, завідувач кафедри Технології ресторанного і оздоровчого харчування

Жигунов Д.О. – д.т.н., професор, завідувач кафедри Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів

Згадова Н.С. – к.е.н., доцент, завідувачка кафедри Економічної теорії та фінансово-економічної безпеки

Капустян А.І. – д.т.н., професор, завідувачка кафедри Харчової хімії, експертизи та біотехнологій

Кулаковська Т.А. – д.е.н., професор, завідувач кафедри Економіки промисловості

Лагодієнко В.В. – д.е.н., професор, завідувачка кафедри Маркетингу, підприємства і торгівлі

Лебеденко Т.Є. – д.т.н., професор, завідувачка кафедри Готельно-ресторанного бізнесу

Ломовцев П.Б. – к.т.н., доцент, завідувач кафедри Інформаційних технологій та кібербезпеки

Макаринська А.В. – д.т.н., доцент, завідувачка кафедри Технології зерна і комбікормів

Ніколюк О.В. – д.е.н., професор, завідувачка кафедри Публічного управління та адміністрування

Немченко В.В. – д.е.н., професор, завідувач кафедри Обліку та аудиту

Осадчук П.І. – д.т.н., доцент, завідувач кафедри Електромеханіки та мехатроніки

Орлова С.С. – к.т.н., доцент, завідувачка кафедри Безпеки життєдіяльності та дизайну

Савінок О.М. – к.т.н., доцент, завідувачка кафедри Технології м'яса, риба і морепродуктів

Світий І.М. – к.т.н., доцент, завідувач кафедри Автоматизації технологічних процесів і робототехнічних систем

Седікова І.О. – д.е.н., професор, завідувачка кафедри Менеджменту і логістики

Скрипніченко Д.М. – к.т.н., доцент, завідувач кафедри Технології молока олійно-жирових продуктів та індустрії краси

Струк Б.І. – к.п.н., доцент, завідувач кафедри Фізичної культури та спорту

Семенюк Ю.В. – д.т.н., професор, завідувач кафедри Екоенергетики, термодинаміки та прикладної екології

Симоненко Ю.М. – д.т.н., професор, завідувач кафедри Кріогенної техніки

Тітлов О.С. – д.т.н., професор, завідувач кафедри нафтогазових технологій, інженерії та теплоенергетики

Ткаченко О.Б. – д.т.н., професор, завідувачка кафедри Технології вина та сенсорного аналізу

Ткачук Г.О. – д.е.н., професор, завідувачка кафедри Цифрових технологій фінансових операцій

Федченко Ю.С. – к.ф.-м.н., доцент, завідувачка кафедри Фізико-математичних наук

Філіпенко О.І. – к.філ.н., доцент, завідувачка кафедри Української та іноземної філології

Хмельнюк М.Г. – д.т.н., професор, завідувач кафедри Холодильних установ і кондиціювання повітря

СЕКРЕТАР ОРГКОМІТЕТУ

Дьяченко Т.Л. – провідний інженер Науково-дослідного інституту ОНТУ

 

≡ НАПРЯМИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ ≡

Навчально-науковий інститут зернового, переробного і хлібопекарського бізнесу ім. К.А. Богомаза

  • Секція технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів

  • Секція технології зерна і комбікормів

  • Секція технологічного обладнання зернових виробництв

  • Секція безпеки життєдіяльності та дизайну

Навчально-науковий інститут готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського

  • Секція готельно-ресторанного бізнесу

  • Секція туристичного бізнесу та рекреації

  • Секція технології вина та сенсорного аналізу

  • Секція української та іноземної філології

  • Секція фізичної культури та спорту

Навчально-науковий інститут харчових технологій ім. М.О. Грішина

  • Секція технології ресторанного і оздоровчого харчування

  • Секція технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси

  • Секція технології м’яса, риби і морепродуктів

  • Секція харчової хімії, експертизи та біотехнологій

Навчально-науковий інститут комп’ютерної інженерії, автоматизації, робототехніки та програмування ім. П.М. Платонова

  • Секція автоматизації технологічних процесів і робототехнічних систем

  • Секція комп’ютерної інженерії

  • Секція інформаційних технологій та кібербезпеки

  • Секція електромеханіки та мехатроніки

  • Секція фізико-математичних наук

Навчально-науковий інститут економіки, управління і бізнесу ім. Г.Е. Вейнштейна

  • Секція економіки промисловості

  • Секція обліку і аудиту

  • Секція економічної теорії та фінансово-економічної безпеки

  • Секція торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом

  • Секція менеджменту і логістики

  • Секція маркетингу, підприємництва і торгівлі

  • Секція цифрових технологій фінансових операцій

  • Секція публічного управління та адміністрування

  • Секція філософії і права

Навчально-науковий інститут холоду, кріотехнологій та екоенергетики ім. В.С. Мартиновського

  • Секція холодильних установок і кондиціювання повітря

  • Секція кріогенної техніки

  • Секція екоенергетики, термодинаміки та прикладної екології

  • Секція нафтогазових технологій, інженерії та теплоенергетики

  • Секція процесів, обладнання та енергетичного менеджменту

УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ

Для участі у конференції та своєчасного видання програми необхідно до 10 березня 2025 року надати до НДІ (кімн. А-204, тел. 11-30), теми доповідей здобувачів вищої освіти українською мовою на електронну пошту nauka@ontu.edu.ua (з позначкою «НСК 25-28.03.2025 назва кафедри», у редакторі Microsoft Word 2003-2017).

Оргкомітет пропонує завідувачам кафедр, науковим керівникам здійснювати ретельний відбір доповідей здобувачів вищої освіти, для участі у конференції, а також залучати здобувачів освіти коледжів університету.

 

Зразок оформлення пропозицій до програми Наукової конференції здобувачів освіти

НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ІМ. М.О. ГРІШИНА СЕКЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ РЕСТОРАННОГО І ОЗДОРОВЧОГО ХАРЧУВАННЯ

Засідання 26 березня 2025 року о 9:30,

Ідентифікатор конференції: _________ Код доступу: _____________

Наукові керівники – доцент Дідух Г.В., доц. Салавеліс А.Д.

Секретар – ________________

1. Використання мікропартикуляту концентрованих сироваткових білків у кулінарній продукції

    Студент СВО «Магістр» ННІ ХТ ім. М.О. Грішина Капчан В.І.         Наукові керівники: проф. Тележенко Л.М., доц. Дідух Г.В.

2. Розробка напою лікувально-профілактичного призначення

   Студент СтВО «Бакалавр» ННІ ХТ ім. М.О. Грішина Льопко М.І.         Науковий керівник – проф. Іванов С.К.

    ... ...

Зав. кафедри ТРіОХ                                                                                           Г.В. Дідух

 

Адреса оргкомітету конференції:

НДІ ОНТУ, корпус «А», кімната 204, вул. Канатна, 112, м. Одеса, 65039

е-mail: nauka@ontu.edu.ua

сайт: https://ontu.edu.ua/

Телефони для довідок:(048) 712-41-30, пров. інженер Дьяченко Тетяна Леонідівна

 

Програма конференції в електронному вигляді 2025

Програма конференції в електронному вигляді 2024

Програма конференції в електронному вигляді 2023

Програма конференції в електронному вигляді 2022

ONTU
Сайт ОНТУ+38(048)712-41-79Україна, 65039, м. Одеса, вул. Канатна, 112, каб. А-109