МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Наукова конференція здобувачів вищої освіти
Наукова конференція направлена на підтримку і розвиток наукової діяльності здобувачів вищої освіти, виявлення інтелектуальних і творчих здібностей, формування у них зацікавленості до науково-дослідної роботи, навичок публічного виступу, вміння захищати свої наукові напрацювання та вирішувати практичні завдання.
Метою конференції є виявлення наукового і творчого потенціалу молоді, забезпечення спілкування щодо вільного обміну думками, стимулювання та підтримка наукової діяльності молоді, сприяння її успішному кар’єрному старту й професійному росту, підвищення ефективності самостійної роботи.
Наукову конференцію здобувачів вищої освіти заплановано провести 25 -28 березня 2025 р. у змішаному форматі
ОРГКОМІТЕТ КОНФЕРЕНЦІЇ
ГОЛОВА ОРГКОМІТЕТУ
Іванченкова Л.В. – ректор Одеського національного технологічного університету, д.е.н., професор
ЧЛЕНИ ОРГКОМІТЕТУ
Єгоров Б.В. – Президент ОНТУ, Радник ректора, академік НААН України, д.т.н., професор
Ольшевська О.В. – Проректор з наукової роботи та міжнародних зв'язків ОНТУ, к.т.н., доцент
Бордун Т.В. – директор Науково-дослідного інституту ОНТУ, к.т.н., доцент
Солоницька І.В. – В.о. директора Навчально-наукового інституту готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського, к.т.н., доцент
Соц С.М. – в.о. директора Навчально-наукового інституту зернового, переробного і хлібопекарського бізнесу ім. К.А. Богомаза, к.т.н., доцент
Шарахматова Т.Є. – в.о. директора Навчально-наукового інституту харчових технологій ім. М.О. Грішина, к.т.н., доцент
Козак К.Б. – директор Навчально-наукового інституту економіки, управління і бізнесу ім. Г.Е. Вейнштейна, д.е.н., професор
Булгакова О.С. – в.о. директора Навчально-наукового інституту комп’ютерної інженерії, автоматизації, робототехніки та програмування ім. П.М. Платонова, к.т.н., доцент
Косой Б.В. – директор Навчально-наукового інституту холоду, кріотехнологій та екоенергетики ім. В.С. Мартиновського, д.т.н., професор
Артеменко С.В. – д.т.н., професор, завідувач кафедри Комп’ютерної інженерії
Басюркіна Н.Й. – д.е.н., професор, завідувачка кафедри Торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом
Бурдо О.Г. – д.т.н., професор, завідувач кафедри Процесів, обладнання та енергетичного менеджменту
Ботіка Т.С. – к.і.н., доцент, в.о. завідувача кафедри Філософії і права
Гапонюк О.І. – д.т.н., професор, завідувач кафедри Технологічного обладнання зернових виробництв
Гаркович О.Л. – к.б.н., доцент, завідувач кафедри Екології, води та природоохоронних технологій
Добрянська Н.А. – д.е.н., професор, завідувачка кафедри Туристичного бізнесу і рекреації
Дідух Г.В. – к.т.н., доцент, завідувач кафедри Технології ресторанного і оздоровчого харчування
Жигунов Д.О. – д.т.н., професор, завідувач кафедри Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів
Згадова Н.С. – к.е.н., доцент, завідувачка кафедри Економічної теорії та фінансово-економічної безпеки
Капустян А.І. – д.т.н., професор, завідувачка кафедри Харчової хімії, експертизи та біотехнологій
Кулаковська Т.А. – д.е.н., професор, завідувач кафедри Економіки промисловості
Лагодієнко В.В. – д.е.н., професор, завідувачка кафедри Маркетингу, підприємства і торгівлі
Лебеденко Т.Є. – д.т.н., професор, завідувачка кафедри Готельно-ресторанного бізнесу
Ломовцев П.Б. – к.т.н., доцент, завідувач кафедри Інформаційних технологій та кібербезпеки
Макаринська А.В. – д.т.н., доцент, завідувачка кафедри Технології зерна і комбікормів
Ніколюк О.В. – д.е.н., професор, завідувачка кафедри Публічного управління та адміністрування
Немченко В.В. – д.е.н., професор, завідувач кафедри Обліку та аудиту
Осадчук П.І. – д.т.н., доцент, завідувач кафедри Електромеханіки та мехатроніки
Орлова С.С. – к.т.н., доцент, завідувачка кафедри Безпеки життєдіяльності та дизайну
Савінок О.М. – к.т.н., доцент, завідувачка кафедри Технології м'яса, риба і морепродуктів
Світий І.М. – к.т.н., доцент, завідувач кафедри Автоматизації технологічних процесів і робототехнічних систем
Седікова І.О. – д.е.н., професор, завідувачка кафедри Менеджменту і логістики
Скрипніченко Д.М. – к.т.н., доцент, завідувач кафедри Технології молока олійно-жирових продуктів та індустрії краси
Струк Б.І. – к.п.н., доцент, завідувач кафедри Фізичної культури та спорту
Семенюк Ю.В. – д.т.н., професор, завідувач кафедри Екоенергетики, термодинаміки та прикладної екології
Симоненко Ю.М. – д.т.н., професор, завідувач кафедри Кріогенної техніки
Тітлов О.С. – д.т.н., професор, завідувач кафедри нафтогазових технологій, інженерії та теплоенергетики
Ткаченко О.Б. – д.т.н., професор, завідувачка кафедри Технології вина та сенсорного аналізу
Ткачук Г.О. – д.е.н., професор, завідувачка кафедри Цифрових технологій фінансових операцій
Федченко Ю.С. – к.ф.-м.н., доцент, завідувачка кафедри Фізико-математичних наук
Філіпенко О.І. – к.філ.н., доцент, завідувачка кафедри Української та іноземної філології
Хмельнюк М.Г. – д.т.н., професор, завідувач кафедри Холодильних установ і кондиціювання повітря
СЕКРЕТАР ОРГКОМІТЕТУ
Дьяченко Т.Л. – провідний інженер Науково-дослідного інституту ОНТУ
≡ НАПРЯМИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ ≡
Навчально-науковий інститут зернового, переробного і хлібопекарського бізнесу ім. К.А. Богомаза
Секція технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів
Секція технології зерна і комбікормів
Секція технологічного обладнання зернових виробництв
Секція безпеки життєдіяльності та дизайну
Навчально-науковий інститут готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського
Секція готельно-ресторанного бізнесу
Секція туристичного бізнесу та рекреації
Секція технології вина та сенсорного аналізу
Секція української та іноземної філології
Секція фізичної культури та спорту
Навчально-науковий інститут харчових технологій ім. М.О. Грішина
Секція технології ресторанного і оздоровчого харчування
Секція технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси
Секція технології м’яса, риби і морепродуктів
Секція харчової хімії, експертизи та біотехнологій
Навчально-науковий інститут комп’ютерної інженерії, автоматизації, робототехніки та програмування ім. П.М. Платонова
Секція автоматизації технологічних процесів і робототехнічних систем
Секція комп’ютерної інженерії
Секція інформаційних технологій та кібербезпеки
Секція електромеханіки та мехатроніки
Секція фізико-математичних наук
Навчально-науковий інститут економіки, управління і бізнесу ім. Г.Е. Вейнштейна
Секція економіки промисловості
Секція обліку і аудиту
Секція економічної теорії та фінансово-економічної безпеки
Секція торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом
Секція менеджменту і логістики
Секція маркетингу, підприємництва і торгівлі
Секція цифрових технологій фінансових операцій
Секція публічного управління та адміністрування
Секція філософії і права
Навчально-науковий інститут холоду, кріотехнологій та екоенергетики ім. В.С. Мартиновського
Секція холодильних установок і кондиціювання повітря
Секція кріогенної техніки
Секція екоенергетики, термодинаміки та прикладної екології
Секція нафтогазових технологій, інженерії та теплоенергетики
Секція процесів, обладнання та енергетичного менеджменту
УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ
Для участі у конференції та своєчасного видання програми необхідно до 10 березня 2025 року надати до НДІ (кімн. А-204, тел. 11-30), теми доповідей здобувачів вищої освіти українською мовою на електронну пошту nauka@ontu.edu.ua (з позначкою «НСК 25-28.03.2025 назва кафедри», у редакторі Microsoft Word 2003-2017).
Оргкомітет пропонує завідувачам кафедр, науковим керівникам здійснювати ретельний відбір доповідей здобувачів вищої освіти, для участі у конференції, а також залучати здобувачів освіти коледжів університету.
Зразок оформлення пропозицій до програми Наукової конференції здобувачів освіти
НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ІМ. М.О. ГРІШИНА СЕКЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ РЕСТОРАННОГО І ОЗДОРОВЧОГО ХАРЧУВАННЯ
Засідання 26 березня 2025 року о 9:30,
Ідентифікатор конференції: _________ Код доступу: _____________
Наукові керівники – доцент Дідух Г.В., доц. Салавеліс А.Д.
Секретар – ________________
1. Використання мікропартикуляту концентрованих сироваткових білків у кулінарній продукції
Студент СВО «Магістр» ННІ ХТ ім. М.О. Грішина Капчан В.І. Наукові керівники: проф. Тележенко Л.М., доц. Дідух Г.В.
2. Розробка напою лікувально-профілактичного призначення
Студент СтВО «Бакалавр» ННІ ХТ ім. М.О. Грішина Льопко М.І. Науковий керівник – проф. Іванов С.К.
... ...
Зав. кафедри ТРіОХ Г.В. Дідух
Адреса оргкомітету конференції:
НДІ ОНТУ, корпус «А», кімната 204, вул. Канатна, 112, м. Одеса, 65039
е-mail: nauka@ontu.edu.ua
сайт: https://ontu.edu.ua/
Телефони для довідок:(048) 712-41-30, пров. інженер Дьяченко Тетяна Леонідівна
Програма конференції в електронному вигляді 2025
Програма конференції в електронному вигляді 2024